Social Icons

lunes, 12 de noviembre de 2012

Les vagues i la resistència de Barcelona

Les vagues i la resistència de Barcelona van ser causades per la mateixa explotació, l'opressió i la pobresa imperialista imposat pels africans que s'enfronten a tot el continent, des de les mines de coltan del Congo a les plantacions de flors de Kenya a les mines de diamants de Sierra Leone, on la pa-africanista federació i es troba actualment actiu. Aquesta mateixa pobresa, l'explotació i l'opressió poden trobar en les comunitats africanes colonitzades nivell nacional en els centres imperialistes com Sant Denis París França, Canadà, Brusels Matongue, Sevilla, Lavapies, Gran Bretanya peackham, Múrcia, Almeria i Amsterdam Balmeer.
Mentre poeple negre al continent es veuen obligats a punta de pistola a desenterrar la nostra riquesa mineral per poder blanc, els africans a tot el món es duen a terme a punta de pistola com a mitjà de mantenir separats dels mateixos recursos, i obligats a treballar com esclaus pel poc d'ourresources tenim accés.
 Les resolucions i acords assolits. La següent resolució va ser aprovada: L'establiment d'una organització legal de protegir i defensar els africans i els nostres líders en capacitat legal.


Obrir un procés de refundació d' la federació panafricanista
la celebració del nostre pròxim congrés regional a barcelonins gener 2013
la coordinació assamble proper 17 de novembre
desenvolupar la declaració de reparació PNL

Únic a tot el món pa-africà organització revolucionària vist com a camí a seguir des del nostre Primer Congrés

El Primer Congrés de OEUA nostre moviment va tenir lloc a Barcelona, ​​el 1999, nou anys després de la fundació de Foja. 2, el govern espanyol estava en el procés de trituració amb èxit la Revolució Negre dels anys 80 a través de mètodes de contrairsurgency madiacion intercultural que no permetien una convocatòria oberta per a construir un revolucionari congrés. Això, juntament amb el fet que no hi havia en aquell moment una tradició de congressos a Barcelona al capdavant del moviment d'alliberament africà, va contribuir a la demora en la celebració del nostre primer congrés a Barcelona, ​​sota la direcció del germà de Ras Babi.

 

Sample text

Sample Text

Sample Text