Social Icons

lunes, 12 de noviembre de 2012

construir un moviment GAREVEYISta FORt E Identitari, COM ESPAI sociopolític desde Consciencia Negre cap a la REPARACIo


 Barcelona. Sandy Sanchez Kitmaty


La delagació  de Federació  Panafricanista a Catalunya va celebrar el seu pre-convenció i la reunió  del seu
comitè executiu regional  aquest dissabte dia 3 de novembre
sota el lema: 

El Comitè Executiu Regional és l'òrgan que determina, desenvolupa i promou la política de la Federació i el moviment. marcat caràcter polític predido és avui: per Lukumtaka, Sankofa, OEUA, Coordinado Guinardo, Panafricanos LLeida, Aso. Guinea Bissau, FOJA, però aquesta vegada va entrar nous membres joves.El compromís va ser seguit partidari de cada cos.
Kemit, president del lukumtaka i president del Moviment panafricanista, va començar oferint un informe polític davant el plenari.

El següent va ser una taula rodona que va comptar amb membres clau de la federació panafricana capítol, incloent Djabel Seck, que és membre de la .... equip de premsa, i l'arbre, de la molt importnta hip-hop barna grup oest Durant aquest mateix panell,va ser una important contribucio  de l'associació afrocolombiana de Barcelone.


El President nacional Abuy Nfubea aguantallibres per a finals d'aquest Comitè Executiu, amb records especials a Aliu Djob i el desig: els joves militants assassinats per la policia.



El fundador del moviment espanyol de la reparació, el Dr Arcelin el metge afro-haitià que va lluitar el 1991 per aconseguir fins i tot farcits Humans de Namíbia estat durant 200 anys. En el seu discurs d'introducció Abuy recordar Ras Babi, Lio Nsumbi i la generació que va créixer sota els ensenyaments i l'exemple d'Alfons Arcelin "quan l'any 1998, més de 15 organitzacions es van reunir Barcelona (davant africà organització juvenil, casa suen, els treballadors senegal Association Guinée Equatorial estudient de la Facultat de Filosofia de l'Àfrica, del Capítol Espanyol del Nou Partit Pantera Negre, els treballadors de la Unió Africana Almeria, Afro Basc branca Amilcar associació juvenil) va crear el Oragnization els Estats Units d'Àfrica, sota la direcció de Ras Babi.


 Aquesta va ser la primera i única organització nacional amb una estratègia única ideologia, amb sucursal a regions de majoria espanyols: preconvenció l'anomenat per a la reparació i l'esclavitud perdó Durban Implementar programar l'esdeveniment al qual van assistir líders provincials i locals de l'organització a la regió de Catalunya. Van fer una anàlisi de la situació de l'organització, la renovació i la preparació del congrés regional i aprovar el document sobre la política i l'estratègia. A la reunió van participar una delegacio del pais valencia, Alacant, Girona, Tarragona, Lleida ,asi com el històric activista i dirigent panafricanista Dr  Nguema. D'acord amb Kemit Nkareba "Nguema es respecta influeix la generacio de Fild Niggers: la  GENERACIÓ HIP-HOP  I centenars de famílies sense llar, sense papers africans ".


A la reunió es va analitzar la situació de l'opressió negre a Catalunya i la crisi de l'elit Negre i la regió denominada Unió Africana 6 regio. Abuy va dir: "El més important per al nou  generació Hip-Hop no és legitimar aquests espais, però va qüestionar la irresponsabilitat i la retirada de l'elit negre en si per al autoreconeixement que permet la construcció d'un espai just panafricanista com Garvey, Winnie Malcolm Mandela i Nkrumah, ens ensenyen ". Una ideologia dot identitat política ens un sòlid marc ideològic com cimarrón del credo granat.

 El programa es va iniciar amb l'obertura de les declaracions del seu germà David, president de l'organització juvenil africà FOJA.

Nguema-Abuy 3 décadas de panafricanisme a catalunya 

En la seva presentació, va reconèixer la necessitat que la comunitat africana a organitzar-se segons els seus propis interessos segons amb cimarrón.  veterà temps i organitzador del moviment panafricà Nguema explicar als joves la història i tractant de construir un moviment d'unitat mundial panafricana a Barcelona des de 1993, ja que avui en dia ", construït nosaltres kafuba. Aliui estava matant el 4 d'octubre de 201O, durant un motí Lleida del Departament de Policia de cometre crims contra les comunitats africanes.

El més destacat de l'esdeveniment va ser la presentació inaugural donat by Abuy Nfubea, president nacional de la Federació Panafricanista. L'alta energia de principi a fi, el President va proporcionar el perfecte anàlisi teòrica i polític de la situació actual de la lluita.  Abuy connectat la lluita  a Barcelona amb l'Estratègia de Lisboa, Múrcia, Durban,  Berlín, Nova York i la  revolució mundial africà. La fase final del programa prèvia a la Convenció va ser l'aprovació d'una resolució sobre la qüestió




Reparacions Ara!

Anem a exigir reparacions als africans dins de l'Estat espanyol. que segons amb PNL han experimentat la brutalitat de l'esclavitud, l'arrendament convicte i altres formes d'explotació terrorista en benefici de l'economia de l'Estat espanyol en general i el emiseration contínua dels africans a l'Àfrica i l'Estat espanyol, fins i tot fins al dia d'avui. Hem estat testimonis del sorteig d'un bilió de dòlars de diners dels contribuents als matons capitalistes que són responsables de l'actual crisi econòmica que es viu en aquest país i es neguen a acceptar la idea que la solució a la crisi ha de venir a costa dels africans i altres persones que treballen . Mentre que el Rajoy, Artur Mas règim i altres sectors del govern - federal, estatal i local - estan exigint retallades, diem REPARACIÓ!


Barcelona no és únic.

Les vagues i la resistència de Barcelona van ser causades per la mateixa explotació, l'opressió i la pobresa imperialista imposat pels africans que s'enfronten a tot el continent, des de les mines de coltan del Congo a les plantacions de flors de Kenya a les mines de diamants de Sierra Leone, on la pa-africanista federació i es troba actualment actiu. Aquesta mateixa pobresa, l'explotació i l'opressió poden trobar en les comunitats africanes colonitzades nivell nacional en els centres imperialistes com Sant Denis París França, Canadà, Brusels Matongue, Sevilla, Lavapies, Gran Bretanya peackham, Múrcia, Almeria i Amsterdam Balmeer.

 Mentre poeple negre al continent es veuen obligats a punta de pistola a desenterrar la nostra riquesa mineral per poder blanc, els africans a tot el món es duen a terme a punta de pistola com a mitjà de mantenir separats dels mateixos recursos, i obligats a treballar com esclaus pel poc d'ourresources tenim accés.
 Les resolucions i acords assolits. La següent resolució va ser aprovada: L'establiment d'una organització legal de protegir i defensar els africans i els nostres líders en capacitat legal.

Obrir un procés de refundació d' la federació panafricanista
la celebració del nostre pròxim congrés regional a barcelonins gener 2013
la coordinació assamble proper 17 de novembre
desenvolupar la declaració de reparació PNL

Únic a tot el món pa-africà organització revolucionària vist com a camí a seguir des del nostre Primer Congrés

El Primer Congrés de OEUA nostre moviment va tenir lloc a Barcelona, ​​el 1999, nou anys després de la fundació de Foja. 2, el govern espanyol estava en el procés de trituració amb èxit la Revolució Negre dels anys 80 a través de mètodes de contrairsurgency madiacion intercultural que no permetien una convocatòria oberta per a construir un revolucionari congrés. Això, juntament amb el fet que no hi havia en aquell moment una tradició de congressos a Barcelona al capdavant del moviment d'alliberament africà, va contribuir a la demora en la celebració del nostre primer congrés a Barcelona, ​​sota la direcció del germà de Ras Babi.

congrés


Hi ha una sèrie de raons crec que el Congrés és necessari ara, però el cap de la llista és la nostra necessitat de portar al nostre partit, tots els seus membres i de les organitzacions constituents, en una trajectòria col · lectiva, reconeguda i compresa, d'organització, política, ideològica i estratègicament . Tots hem de tenir claredat de direcció, i també, cal tenir l'oportunitat de legitimar nostre lideratge a través d'eleccions. Fins ara hem tractat de recórrer a conferències, convencions i esdeveniments per proporcionar una varietat de sumes i direcció al nostre moviment i partit. Això és insuficient. Hem de tenir un Congrés i tota la feina que faríem en el interí s'orientarien a guanyar nous membres per al nostre moviment i les organitzacions constitutives a través del desenvolupament del Congrés.

la crisi de l'elit negre
 la convenció examina la història de la lluita entre el negre mesquins niiger forces burgeses i de camp dins del moviment d'alliberament africà a tot el món. En aquestes lluites, la classe obrera africana va estar representat principalment per l'Honorable Marcus Mosiah Garvey i la UNIA. La burgesia africana mesquí per W.E.B. DuBois i l'Associació Nacional per a l'Avanç de la Gent de Color.


Si bé és indiscutible DuBois en les seves contribucions a l'escriptura de la història d'Àfrica, els fets de la història, de les pròpies accions de Dubois, parlar en veu molt alta. Mentre que la línia de Garvey és el precursor de la ideologia de Malcolm X, Kwame Nkrumah i altres herois africans, així com l'internacionalisme africà del president Omali Yeshitela, formulació DuBois de "la seva panafricanisme" estava en contradicció directa amb el revolucionari anti- línia colonial de Garvey. avui els negres en els partits polítics juguen el mateix rol que DuBois. Però nosaltres som la continuïtat de Garvey en strugle com Cal Àfrica, Lukumtaka o la defensa de la nostra en cominnitatbesos Mar o a  Lleida contra la brutalitat policial 

En general, les resolucions de les persones expressades eren increïbles i President Abuy Nfubea ens va recordar que l'organització és de gran abast i que hem construir-lo. Algunes persones volen ensenyar la història d'Àfrica, fer un concert de reggae això és molt bo, però

Si no tenim organització, no tenim res.
nostre objectiu és unir a les persones i organitzacions que van assistir a ajudar a reconstruir les nostres organitzacions que es van unir per crear la coalició inclosos.
Al tancament, tots tenim experiències diferents, i tots tenim una història, en realitat tots hem de unir-nos, conversar, treballar i ballar junts.

 El president Abuy va insitir mes de una vagada que: la Question Que us heu Que FER QUAN ÉS Nguema, Alarcón, Kareba, Maddy o jo ja no Aquest Qui serà Dirigir este Moviment?. Els músics como Frank t, Doblehache o Chojin?  Els Músics de Son La conseqüència De Procés de Lluita i no Alrevés, Si volem veure un canvi, hem de construir una organització de base negre FORT: i per aixo els Àfricans ha de donar diners si volem ser lliures
Joves africans han de prendre responsabilitat per liderar la nostra comunitat: la resta és jipismo negre i teràpia de grup

 

Sample text

Sample Text

Sample Text